duminică, 29 martie 2009

poveste de seara



in seara asta, o multime de prieteni, unii cunoscuti, altii (inca) nu, au fost alaturi de mine si mi-au permis sa le ating, pentru o clipa, povestile.

o poveste impartasita creste, si povestea mea personala e mai bogata acum datorita lor.

unul dintre ei m-a intrebat care e povestea pe care o incep acum.

inca nu stiu, dar sunt foarte curioasa sa aflu... pentru ca o simt foarte aproape. si abia astept sa o impartesesc cu voi.

multumesc, prieteni, aliatii mei de poveste :)

9 comentarii:

Mikka spunea...

Multumim de daruri si de diamantul nostru de putere!
Multumesc pentru Resursa nr.1: credinta. In povestile noastre, in magul din noi care face povesti, in aliati, in prieteni. In magie, mister si alchimie.
Grazie, zana a povestilor!
Grazie, mag! Vezi, ai primit palaria si nici nu a trebuit sa dai vreo proba. Erai deja magul, printre noi! Noi am dat proba, a vederii! Si diamantul tau ne-a luminat, ca sa vedem!

gabi spunea...

Felicitari Janine.
Si eu iti multumesc din suflet :)
Fie ca inceputul tau de poveste sa fie mai mult decat "a fost o data ca niciodata" si sa-ti mangaie fiecare zi asa cum faci cand treci pe camp si mangai orice floare.

Kami spunea...

Si eu iti multumesc ajnanina pentru povestile cu care mi-ai incantat sufletul in ulitmele luni, pentru ca ai fost in povestea mea de ieri amintindu-mi in felul tau zglobiu ca am "suc de portocala" in vene. Multumesc pentru ceea ce esti!
Astazi sufletul meu a fost alaturi de tine!

Cristian Lisandru spunea...

De departe, şi totuşi... de aproape, un gând bun şi respect pentru tot ceea ce faci, fiindcă sunt convins că pui suflet...

ajnanina spunea...

Mikka
omagiu magului care esti...
si povestilor tale inspiratoare...
am fost sustinuta de privirile voastre, dovezile ca ,,vedeti" :)

ajnanina spunea...

Gabi
florile parfumate imi mangaie in continuare simturile si imi prelungesc (si latesc... si inalta ... :))) firul povestii...

ajnanina spunea...

Mugur
pai diamantul tau stralucea asa de tare ca abia puteam sa vedem... de-aia uneori nu mai stiai tu de el, pentru ca oamenii uneori trec pe langa tine intrebandu-se daca esti real... :) pentru ca n-au mai intalnit oameni ca tine de pe vremea povestilor... :)

ajnanina spunea...

Kami
multumesc pentru aroma discreta de portocale pe care am simtit-o in sal ... :))
poveste minunata in continuare, si din nou ... :))

ajnanina spunea...

Cristian
esti aproape, la un click distanta, si povestile tale la fel; multumesc pentru sprijin... si pentru ca gasesc lucruri minunate in ele.