vineri, 6 februarie 2009

viata e frumoasa

am gasit aici povestea vie a unei vieti de invidiat...
citesc de cateva zile cu placere si entuziasm despre o familie - adulti de varsta mea, cu trei copii, umbland liberi prin lume... pe ici, pe colo.

3 comentarii:

Mugur spunea...

Interesanta ideea de a-si documenta calatoriile prin lume intr-un mod atat de structurat. Iar unele poze sunt superbe.

ajnanina spunea...

ceea ce m-a fascinat ca pe un copil e calatoria ca mod de viata... probabil ca am eu ceva sange nomad, desi toate generatiile anterioare cunoscute sunt sedentare...
da, pozele sunt superbe... si ideea e ca reprezinta locuri reale pe care ei le vad direct, iar noi de la birou... sa nu-ti vina sa fugi in lume? :)))

Mugur spunea...

cred ca multi dintre noi avem sange de nomad in noi :) la origini eram ceva mai mobili si cutreieram mai mult. acum cutreieram intre birou si casa si, ocazional prin alte parti. se mai intampla sa cutreieram cu gandul si sa ajungem mental prin tot felul de locuri minunate. si poate ca am putea face mai mult. ieri m-am intalnit cu code (da, e o porecla simpatica :), o amica e care nu am mai vazut-o de ceva timp, si imi spunea ca, de ceva timp, isi ia o vacanta de o luna la fiecare 11 luni. tocmai se intorsese din thailanda... si pe mine ma mai apuca dorul de duca si atunci plec. in iarna asta am simtit nevoia de a vedea si alte locuri si am ajuns la munte si apoi in italia si apoi in turcia. si acum m-a apucat iar :) asa ca nu stiu ce ne retine sa fugim mai des in lume :)